EENMALIG AANBOD - MEER DAN 60% KORTING

Woehoe! 🥳 Jij hebt de gratis video training "Reels & Gidsen" gedownload. Voor je hiermee aan de slag gaat en 1.000'en extra potentiële klanten gaat bereiken, ga ik je nog een éénmalig aanbod doen. 😎

Instagram for Business is een online cursus die jou als ondernemer helpt om ✅meer klanten aan te trekken,
✅je bereik en impact op je volgers te verhogen, ✅ je te onderscheiden van je concurrenten. En dat allemaal op 9 dagen tijd.

Instagram is een energiezuiger...

... je spendeert er massa's tijd, ziet dat het werkt voor je concurrenten en je probeert te doen wat zij doen. Af en toe komen er wat volgers bij, maar het komt maar niet van de grond. Je blijft je best doen, probeert dingen uit, maar het levert niets op.

Integendeel. Het vraagt bakken energie van jou. De druk van 'zichtbaar te moeten zijn' en te moeten posten, is niets voor jou. Maar je wil het ook niet aan de kant schuiven omdat je ziet wat het kan opleveren. Je gelooft dat dit ook iets voor jou is.

Maar wat als je 🤗:
 • Klanten gaat aantrekken via Instagram?
   

 • Weet hoe jij je ideale klant op Instagram kan aantrekken en een duurzame relatie met hen opbouwt?
   

 • Zelfverzekerd en met plezier jouw ondernemersverhaal op Instagram deelt?
   

 • Weet hoe je Instagram posts en stories maakt die 100% bij jou passen én je klant overtuigen?
   

 • Leert hoe jij op Instagram opvalt en je onderscheidt van je concurrenten?

 

Wat blokkeert je nu? 🤔
 • Je bent actief op Instagram, steekt er veel tijd in, maar het lijkt niemand te bereiken. En dat frustreert je.
   

 • Je twijfelt regelmatig over wat je nu wel of niet moet delen op Instagram.
   

 • Je durft jezelf niet op de voorgrond te plaatsen als gezicht van je zaak, maar wil wél een persoonlijke connectie met je klanten aangaan.
   

 • Je concurrenten doen het al zo goed waardoor je twijfelt of er nog plaats is voor jou.

 

Ik haal al mijn klanten uit Instagram...

… en dat kan jij ook! Als social media expert en campaign manager had ik al talloze digitale marketing campagnes tot een succesvol einde gebracht. Adverteren met budgetten van 100.000'en euro's was geen enkel probleem.

 

Maar plots mezelf gaan promoten via stories en video's? Daar deed ik het van in mijn broek. 💩

Wat heb ik dan gedaan? Al mijn kennis op mezelf toegepast. Een communicatiestrategie uitgeschreven zodat ik wist wat ik kon delen dat mijn ideale klant interessant vond. 

 

En mij stap voor stap kwetsbaar opstellen. Want het is zo dat je een echte connectie met je ideale klant maakt.

Dat maakt van Instagram het perfecte verkoopskanaal. Waarom? Omdat je ideale klant er op zoek is naar gelijkgestemden. Mensen die op dezelfde golflengte zitten en aanbieden wat ze zoeken.

Jezelf kwetsbaar opstellen is doodeng, maar ik ben er elke stap om jou hierin te begeleiden.

 

Instagram for Business cursus

Enkel nu met + 60% korting.

✨9 videomodules

✨Maandelijkse live Q&A via Zoom

✨Onmiddellijke support via Facebook Groep

✨2 bonus templates: planning & statistieken

✨Bonus module: smartphone fotografie

✨Levenslang toegang

Einddoelen:
meer klanten aantrekken

zelfverzekerd en met plezier aanwezig zijn op Instagram

✅ je onderscheiden van je concurrenten

en dat op 9 dagen tijd.

IG Business - tools (2).png

Wat klanten zeggen...

CF5D3F1E-E36B-41FB-95EF-7A63BA2373F9.jpg
Review Instagram for Business cursus
Module 1

Zet Instagram efficiënter in door je doel en doelgroep duidelijk te bepalen. 

Module 2

Wat je deelt op Instagram vertrekt altijd vanuit je ideale klant. We bepalen samen wat jij gaat delen om die ideale klant aan te spreken en een connectie met hen aan te gaan.

Module 3

Maak een bedrijfsprofiel aan dat direct zegt wie je bent, waar je voor staat én dat je ideale klant aantrekt. We pakken je profielfoto, biografie en Instagram hoogtepunten aan.

 

Module 4

Leer wat voor soort Instagram posts en stories je kan maken, waar je ze best voor inzet en welke apps je hiervoor kan gebruiken.

Module 5

Onderscheid jezelf met een eigen Instagram stijl. Je volgers gaan je sneller herkennen, vertrouwen en uiteindelijk overgaan tot aankoop.

Module 6

Wat maakt een goede Instagram post? Ik leer je wat voor soort foto's, video's en teksten het best werken.

Module 7

Jezelf regelmatig tonen verhoogt de vertrouwensband met je klant immens en is dé manier om meer te verkopen. Ik leer je hoe jij comfortabel en vol zelfvertrouwen verschijnt in je stories.

Module 8

Klanten komen niet vanzelf naar je Instagram profiel. Ik leer je wat jij kan doen om dat bereik bij die ideale klant te verhogen. Het algoritme, hashtags en andere trucjes komen uitgebreid aan bod.

Module 9
Leer alles over Instagram
Reels & Gidsen.
Hoe gaat dit praktisch in zijn werk? 🧐
 • Wanneer:
  Je krijgt onmiddellijk levenslang toegang tot de volledige cursus in Teachable.
   

 • Hoe:
  Online via een videoplatform.
   

 • Wat:
  Er staan 9 modules klaar met video's en praktische opdrachten zodat jij onmiddellijk aan de slag kan gaan.
   

 • Tijd:
  De video's variëren tussen de 10 minuten en een half uur. Op 1 dag ben je doorheen de cursus. Daarbij reken je dan best nog tijd om je praktische opdrachten stap voor stap toe te passen.
   

 • Jouw investering:
  € 37 (excl. BTW)  i.p.v. € 97 (excl. BTW)

 

Review online cursus Instagram
Review Instagram Business cursus
Review Instagram Business cursus onderne

Instagram for Business cursus

Enkel nu met + 60% korting.

Ik leer je alles over Instagram zodat jij:

meer klanten aantrekt

zelfverzekerd en met plezier aanwezig bent op Instagram

✅ je onderscheidt van je concurrenten

en dat op 9 dagen tijd.

Veelgestelde vragen:
1. Wat is de 'Instagram Level Up cursus'?

De 'Instagram Level Up cursus' is de oude naam van de 'Instagram for Business cursus'. Verder zijn deze 2 cursussen identiek.
2. Waarom is de cursus zo goedkoop?
 
Ik geloof dat elke ondernemer de mogelijkheid moet hebben om te leren hoe ze Instagram kunnen inzetten als verkoopskanaal. Hoe ze zichzelf daar kunnen profileren als expert en de juiste klanten leren aan te trekken. Voor mij bevat deze cursus alle nodige basiskennis om met Instagram aan de slag te gaan. Kennis waarop iedereen toegang tot moet hebben.
 
3.Wat is het verschil tussen de Deepdive en de Instagram for Business cursus?

De 'Instagram for Business' cursus is voor ondernemers die hun eerste stappen hebben gezet op Instagram, maar graag meer willen leren over alle functionaliteiten, hoe je een aantrekkelijk profiel maakt, hoe je hashtags kan inzetten om je bereik te vergroten... Alle kennis die je nodig hebt om klanten aan te trekken via Instagram.

De 'Deepdive' cursus is er dan voor de ondernemer die al sterk aanwezig is op Instagram, goed weet wie ze wil bereiken, maar graag een versnelling hoger schakelt en ook effectief meer verkopen uit Instagram wil halen. De ondernemer die bereid is om bij te leren over adverteren en e-mailmarketing omdat zij weet dat dit haar onderneming naar het volgende niveau zal brengen. In deze cursus leer je van A tot Z hoe je een lancering aanpakt en een plan voor jezelf opmaakt.

4. Is er een ideale volgorde om de cursussen in te volgen?

Er is geen perfecte volgorde, maar ik raad wel aan om de 'Instagram for Business' cursus eerst te volgen voor je met de 'Deepdive' cursus start. Je moet eerst de basics van Instagram onder de knie hebben  vooraleer je met de 'Deepdive' cursus start.

5. Krijg ik direct toegang tot de cursussen zodra ik ze koop?

Zodra je een cursus hebt aangekocht, ontvang je een bevestigingsmail met factuur. Daarnaast krijg je automatisch een mailtje van het cursusplatform (Teachable) waarin je naar de cursus gebracht wordt. Is het de eerste keer dat je Teachable gebruikt? Dan kan je een account aanmaken door simpelweg op 'Login' te klikken en een wachtwoord te kiezen. Lukt dit niet? Geef dan je mailadres in en klik op 'Forgot Password'. Dan krijg je meteen een mailtje aan waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.

6. Moet ik zelfstandige zijn om de cursussen te kunnen volgen?

Nee, iedereen is uiteraard welkom. De cursussen zijn er voor iedereen die graag meer impact wil maken op social media en gelijkgestemden aan wil trekken. De 'Instagram Deepdive' cursus richt zich wel meer op mensen die effectief meer willen verkopen via Instagram.