Deepdive Online Lanceren

Ongedwongen Online Verkopen

Haal meer klanten uit je online kanalen zonder je een verkoper te voelen.

 

Je bent zot gepassioneerd door je job. Voor jezelf beginnen was de beste keuze die je ooit gemaakt hebt. Elke dag je klanten verder mogen helpen is zo zalig leuk!

 

Maar die lange wachtrij klanten blijft wat uit. Je steekt veel tijd en energie in je online kanalen, maar het resultaat is er niet. Je doet nochtans alles wat je kan en probeert zoveel mogelijk tips uit die je ziet passeren.

 

Al geeft het idee van te ‘moeten’ verkopen je koude rillingen. Ik ben toch geen opdringerige marktkramer? Frustratie alom want andere ondernemers lijken wel moeiteloos online te verkopen. Hoe dan?

Herken jij dit? 🤔
 • Je bent zichtbaar op social media maar het lukt niet om die volgers in klanten om te zetten.
 • Van het idee om een nieuw aanbod te lanceren zakt de moed in je schoenen. Hoe begin je daar in godsnaam aan?

 • Je job is je passie, maar je bent en wil geen verkoper zijn. Ook al weet je dat dit belangrijk is voor je onderneming.

 • Het frustreert je dat anderen zo vlot lijken te verkopen terwijl jouw tijd en energie niet hetzelfde opleveren.

 • Je hebt het gevoel dat je constant moeite moet doen om nieuwe klanten aan te trekken. Waarom loopt dit niet vanzelf?

 

Maar het kan ook zo  🤗
 • Zet je volgers om in klanten door je eigen expertise en passie duidelijk te communiceren. Daar heb jij geen verkoperspraat voor nodig.
   

 • Weet hoe jij je aanbod zo kan communiceren dat jij je ideale klant aantrekt.
   

 • Leer hoe je niet constant moet trekken aan je volgers, maar passief kan verkopen via advertenties en e-mailmarketing.
   

 • Je kan je posts en stories evalueren: wat doet het goed en kan je dus vaker doen om klanten aan te trekken?
   

 • Een (nieuw) aanbod lanceren wordt plezant! Je weet hoe je voor jezelf een plan kan opstellen en hoe je kan bijsturen.

 

Dit ga je leren in de cursus

Al mijn verkopen komen via Instagram en in deze cursus leer ik jou mijn strategie. Hoe jij door jezelf te zijn en je passie met anderen te delen ook kan verkopen. Op je eigen tempo én op een manier dat bij jou past.

 

Veel tijd schiet er meestal niet over voor je marketing en sales waardoor je ‘rap rap’ iets gaat doen. Het voelt aan als een verplichting, maar ook alsof je maar iets doet. Dat gaan we samen omschakelen.

 

In deze cursus leer jij hoe je consistent de juiste klanten aantrekt. Hoe jij hen kan inspireren, verder helpen en kan overtuigen om klant te worden. En dat door compleet jezelf te zijn.

Wat levert het jou op:
 

 • Je leert van je volgers klanten maken. Je kan tips toepassen om je verkoop te stimuleren zonder pushy over te komen of je persoonlijke touch te verliezen.
   

 • Je weet hoe je e-mailmarketing in kan zetten om nieuwe klanten warm te maken.
   

 • Je weet hoe je jouw statistieken moet lezen en kan bepalen of je goed bezig bent en wat je bij moet sturen.
   

 • Je kan een goede Instagram advertentie opmaken, je doel en doelgroep kiezen en welke timing en budget je moet voorzien.
   

 • Je leert je (nieuw) aanbod vol zelfvertrouwen lanceren via Instagram mét tips en technieken om consistent te blijven verkopen.

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk? 🧐
 • Wanneer:
  De volgende rond start ergens in februari/maart. Zet je op de wachtlijst om als eerste op de hoogte gebracht te worden van de startdatum en pre-order deal. Plaatsen zijn beperkt.

   

 • Hoe:
  Je volgt videolessen via een online platform en krijgt per les praktische opdrachten. In een gesloten Facebook Groep kan je al je vragen stellen én ga ik regelmatig live om jou verder te helpen.

   

 • Wat:
  Elke week wordt er een nieuwe module toegevoegd. Deze bestaat uit videolessen en praktische opdrachten. Zo heb jij voldoende tijd om de leerstof stap voor stap in de praktijk om te zetten.

   

 • Tijd:
  Je hebt levenslang toegang tot de Instagram Deepdive cursus.

 

Module 1 & 2 - Basis

Voor je jouw online verkopen een boost kan geven, moet je basis goed zitten. We kijken naar je doelgroep, je missie, maar nemen je aanbod ook onder de loep. Wat kan je best waar verkopen?

Module 3 - Expertise opbouwen

Daarna duiken we in jouw expertise. Hoe kan jij het vertrouwen van je klant winnen en die connectie met hen aangaan? Welke tips en technieken kan jij voor jezelf toepassen om dit te stimuleren?

Module 4 - Pre-launch

De weken voor je lancering zijn super belangrijk. Hier is het dat jij je potentiële klant warm gaat maken en je communicatie voorbereidt. We overlopen wat je in deze fase in orde moet brengen en hoe jij potentiële klanten alvast warm kan maken.

Module 5 - adverteren

Een belangrijk onderdeel van de pre-launch fase is het verzamelen van leads of nieuwe potentiële klanten. Advertenties kunnen dit proces versnellen én je bereik bij je ideale klant vergroten. In deze module leg ik je stap voor stap uit hoe jij hiermee aan de slag kan.

Module 6 - Lancering

In deze module leer ik jou hoe jij je aanbod duidelijk kan communiceren via social media en op je website. Welke technieken kan je toepassen om je online verkopen vanaf de lancering een boost te geven? Hoe communiceer jij je aanbod best via je stories? Ik deel hoe ik te werk ga zodat jij dit direct zelf toe kan passen.

Module 7 - Post launch

Na je lancering wil je uiteraard ook blijven verkopen. Liefst van al nog passief zodat jij ook met een gerust hart op vakantie kan gaan. In deze module laat ik zien hoe ik op een consistente manier nieuwe klanten aantrek.

Voor wie is deze cursus? 🤩
 • Voor gepassioneerde ondernemers die de basis van social media al goed onder de knie hebben. Jij weet wat je kan delen in je posts en stories, maar wil die volgers nu ook effectief in klanten gaan omzetten.
   

 • Je wil meer controle krijgen over je online verkopen en weten wat je zelf kan doen om deze te stimuleren.

 • Je bent bereid om samen met mij aan de slag te gaan. Je weet dat ik je alle tools zal aanreiken en je bij elke stap zal aanmoedigen. In ruil verwacht ik van jou dat je aan de slag gaat met de opdrachten zodat jij kan gaan knallen.
   

 • Jouw tijd is beperkt en bewaar je liever voor je klanten. Leren hoe je passief nieuwe klanten aantrekt via advertenties en e-mailmarketing klinkt als muziek in je oren.

 

Voor wie is deze cursus niet? 🙅‍♀️
 • Ondernemers waarvoor social media nog vrij nieuw is. Jij bent nog zoekende in wat je nu kan posten om je klanten aan te trekken. Hoe gebruik je Instagram stories? En wat kan je zelf doen om je bereik bij je ideale klant te vergroten op Instagram?
   

 • Voor jou heb ik de Instagram for Business cursus waar jij leert hoe je als bedrijf Instagram succesvol in kan zetten om nieuwe klanten te bereiken.

 

Deepdive Online Lanceren

Ongedwongen online verkopen

 • 7 modules met videolessen en praktische opdrachten

 • Levenslang toegang

 • Toegang tot Facebook Groep om je huiswerk en vragen te delen

 • Max 30 deelnemers 

Hoi hoi, ik ben Marijke! ​🤗

Als social media en digitale marketing coach heb ik er mijn missie van gemaakt om ondernemers de tools te geven om hun passie duidelijk online te communiceren.

Want het zijn helaas niet de meest getalenteerde ondernemers die de meeste klanten binnenhalen. Wél de ondernemers die sterk zijn in het online delen van hun passie.

Na bijna 5 jaar te hebben gewerkt als Social Media Expert en Campagnemanager bij Telenet vond ik het tijd om mijn kennis met anderen te delen. Ik startte in bijberoep in januari 2020.

Al heel snel had ik door dat dit het was wat ik wilde doen. Ondernemers met mijn kennis grote stappen laten zetten en een directe impact in hun verkopen zien.

In september 2020 besloot ik dan ook volledig zelfstandige te worden. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. De voldoening en vrijheid dat dit mij geeft, is immens. Hier word ik gelukkig van.

 

 

Veelgestelde vragen:
1. Is de cursus ook iets voor mij als ik producten verkoop/een webshop heb?
Ja, ook dan is de cursus iets voor jou! In deze cursus leer ik je alles over hoe jij meer verkopen kan halen via Instagram, maar ook door advertenties en e-mailmarketing in te zetten. Alles wat je daar leert, kan ook jij voor jouw business toepassen. Hier draait het vooral om het aantrekken van de juiste klanten en hen op te warmen om voor jou te kiezen. De principes die ik je hier leer zijn zowel voor diensten als producten toe te passen. 
Daarnaast leer je stap voor stap hoe je een aanbod kan lanceren via social media. Ook dat kan jij toepassen wanneer je in de toekomst een product met een hogere prijs zou lanceren, een samenwerking of een tijdelijke actie voor bijvoorbeeld Black Friday. 
 
2. Wat is het verschil tussen de Deepdive en de Instagram for Business cursus?

De 'Instagram for Business' cursus is voor ondernemers die hun eerste stappen hebben gezet op Instagram, maar graag meer willen leren over alle functionaliteiten, hoe je een aantrekkelijk profiel maakt, hoe je hashtags kan inzetten om je bereik te vergroten... Alle kennis die je nodig hebt om klanten aan te trekken via Instagram.

De 'Instagram Deepdive' cursus is er dan voor de ondernemer die al sterk aanwezig is op Instagram, goed weet wie ze wil bereiken, maar graag een versnelling hoger schakelt en ook effectief meer verkopen uit Instagram wil halen. De ondernemer die bereid is om bij te leren over adverteren en e-mailmarketing omdat zij weet dat dit haar onderneming naar het volgende niveau zal brengen.

3. Is er een ideale volgorde om de cursussen in te volgen?

Er is geen perfecte volgorde, maar ik raad wel aan om de 'Instagram for Business' cursus eerst te volgen voor je met de 'Instagram Deepdive' cursus start. Je moet eerst de basics van Instagram onder de knie hebben  vooraleer je met de 'Instagram Deepdive' cursus start.

4. Krijg ik direct toegang tot de cursussen zodra ik ze koop?

Zodra je een cursus hebt aangekocht, ontvang je een bevestigingsmail met factuur. Daarnaast krijg je automatisch een mailtje van het cursusplatform (Teachable) waarin je naar de cursus gebracht wordt. Is het de eerste keer dat je Teachable gebruikt? Dan kan je een account aanmaken door simpelweg op 'Login' te klikken en een wachtwoord te kiezen. Lukt dit niet? Geef dan je mailadres in en klik op 'Forgot Password'. Dan krijg je meteen een mailtje aan waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.

5. Moet ik zelfstandige zijn om de cursussen te kunnen volgen?

Nee, iedereen is uiteraard welkom. De cursussen zijn er voor iedereen die graag meer impact wil maken op social media en gelijkgestemden aan wil trekken. De 'Instagram Deepdive' cursus richt zich wel meer op mensen die effectief meer willen verkopen via Instagram.

marijke@studiosociaal.be 
2018 Antwerpen |  BE0739.507.511

 • Black Instagram Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Youtube Icoon