Instagram for Business cursus

Leer hoe jij een duidelijk én aantrekkelijk Instagram profiel aanmaakt dat klanten aantrekt voor jouw onderneming

Ik haal al mijn klanten uit Instagram...

… en dat kan jij ook! Instagram kan voor eender welke branche werken als verkoopkanaal. Waarom? Omdat je ideale klant er zijn tijd verdrijft. En daar wil jij dan ook zijn mét leuke posts en stories die je klant iets bijleren of inspireren.

 

De volgende vraag is dan meestal: “Hoe begin ik daar in godsnaam aan”? Want je hebt geen zin om uren tijd en energie te verspillen aan een kanaal als er geen klanten uit verder komen. Volledig akkoord.

 

Daarom pakken we dit stap voor stap samen aan in 8 videolessen. Je leert wat je kan delen dat volledig bij jou past én je ideale klant aantrekt. Hoe je goede posts schrijft en stories maakt die je potentiële klant leuk vindt en warm maakt naar een eerste aankoop.

Herken jij dit? 🤔
 • Je bent actief op Instagram, steekt er veel tijd in, maar het lijkt niemand te bereiken. En dat frustreert je.
   

 • Je twijfelt regelmatig over wat je nu wel of niet moet delen op Instagram.
   

 • Je wil jezelf onderscheiden van je concurrenten, maar hebt geen flauw benul hoe.
   

 • Je wil niemand inhuren om je Instagram over te nemen, maar zélf Instagram leren begrijpen, van jezelf een merk maken en een persoonlijke connectie met je klanten aangaan.

 

Wil jij graag? 🤗
 • Klanten aantrekken via Instagram?
   

 • Weten hoe jij je ideale klant op Instagram kan aantrekken en een duurzame relatie met hen opbouwt?
   

 • Zelfverzekerd en met plezier jouw ondernemersverhaal op Instagram delen?
   

 • Alles leren over hashtags en het algoritme?
   

 • Weten hoe je Instagram posts en stories maakt die 100% bij jou passen én je klant overtuigen?

 

Wat klanten zeggen...

In deze cursus leer je:
 

 • Hoe je een aantrekkelijk Instagram profiel opstelt voor je bedrijf dat je ideale klant aantrekt.
   

 • Wat je kan delen op je Instagram zodat je waardevolle connecties aangaat en de juiste volgers aantrekt: je ideale klant.
   

 • Hoe je alle Instagram functionaliteiten kan gebruiken. Instagram posts en stories kennen na deze cursus geen geheimen meer voor jou.
   

 • Wat een goede Instagram post of story maakt. Wat voor foto of video de aandacht trekt, hoe je een goede tekst schrijft en je verhaal overbrengt in je Instagram stories.
   

 • Het Instagram algoritme begrijpen, hahstags inzetten en je weet aan welke touwtjes je kan trekken om je ideale klant te bereiken, engageren en een duurzame relatie op te bouwen.

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk? 🧐
 • Wanneer:
  Je krijgt toegang tot de volledige cursus vanaf maandag 2 november 2020.
   

 • Hoe:
  Online via een videoplatform.
   

 • Wat:
  Er staan 8 modules klaar met video's en praktische opdrachten zodat jij onmiddellijk aan de slag kan gaan.
   

 • Tijd:
  De video's variëren tussen de 10 minuten en een half uur. Op 1 dag ben je doorheen de cursus. Daarbij reken je dan best nog tijd om je praktische opdrachten stap voor stap toe te passen.
   

 • Jouw investering:
  € 97 (excl. BTW) 

 

Module 1

Zet Instagram efficiënter in door je doel en doelgroep duidelijk te bepalen. 

Module 2

Wat je deelt op Instagram vertrekt altijd vanuit je ideale klant. We bepalen samen wat jij gaat delen om die ideale klant aan te spreken en een connectie met hen aan te gaan.

Module 3

Maak een bedrijfsprofiel aan dat direct zegt wie je bent, waar je voor staat én dat je ideale klant aantrekt. We pakken je profielfoto, biografie en Instagram hoogtepunten aan.

 

Module 4

Leer wat voor soort Instagram posts en stories je kan maken, waar je ze best voor inzet en welke apps je hiervoor kan gebruiken.

Module 5

Onderscheid jezelf met een eigen Instagram stijl. Je volgers gaan je sneller herkennen, vertrouwen en uiteindelijk overgaan tot aankoop.

Module 6

Wat maakt een goede Instagram post? Ik leer je wat voor soort foto's, video's en teksten het best werken.

Module 7

Jezelf regelmatig tonen verhoogt de vertrouwensband met je klant immens en is dé manier om meer te verkopen. Ik leer je hoe jij comfortabel en vol zelfvertrouwen verschijnt in je stories.

Module 8

Klanten komen niet vanzelf naar je Instagram profiel. Ik leer je wat jij kan doen om dat bereik bij die ideale klant te verhogen. Het algoritme, hashtags en andere trucjes komen uitgebreid aan bod.

BONUS module
Leer alles over Instagram
Reels & Gidsen.
Voor wie is deze cursus? 🤩
 • Ondernemers

 • Communicatiemedewerkers

 • Marketeers

 • ....

Iedereen die graag zélf de touwtjes in handen neemt op Instagram. Je bent al een tijdje zelf aan het testen, maar het lijkt niets op te leveren. Je bent op zoek naar iemand die je uitlegt hoe Instagram nu net werkt en jou praktische tips en handvaten geeft om zelfverzekerd met Instagram aan de slag te gaan.

 

Voor wie is deze cursus niet? 🙅‍♀️
 • Voor gepassioneerde ondernemers die de basis van social media al goed onder de knie hebben. Jij weet wat je kan delen in je posts en stories, maar wil die volgers nu ook effectief in klanten gaan omzetten.
   

 • Je wil meer controle krijgen over je online verkopen en weten wat je zelf kan doen om deze te stimuleren.
   

 • Jouw tijd is beperkt en bewaar je liever voor je klanten. Leren hoe je passief nieuwe klanten aantrekt via advertenties en e-mailmarketing klinkt als muziek in je oren.

Voor jou heb ik de Instagram Deepdive cursus.

 

Hoi hoi, ik ben Marijke! ​🤗

Als social media en digitale marketing coach heb ik er mijn missie van gemaakt om ondernemers de tools te geven om hun passie duidelijk online te communiceren.

Want het zijn helaas niet de meest getalenteerde ondernemers die de meeste klanten binnenhalen. Wél de ondernemers die sterk zijn in het online delen van hun passie.

Na bijna 5 jaar te hebben gewerkt als Social Media Expert en Campagnemanager bij Telenet vond ik het tijd om mijn kennis met anderen te delen. Ik startte in bijberoep in januari 2020.

Al heel snel had ik door dat dit het was wat ik wilde doen. Ondernemers met mijn kennis grote stappen laten zetten en een directe impact in hun verkopen zien.

In september 2020 besloot ik dan ook volledig zelfstandige te worden. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. De voldoening en vrijheid dat dit mij geeft, is immens. Hier word ik gelukkig van.

Veelgestelde vragen:
1. Wat is de 'Instagram Level Up cursus'?

De 'Instagram Level Up cursus' is de oude naam van de 'Instagram for Business cursus'. Verder zijn deze 2 cursussen identiek.
 
2.Wat is het verschil tussen de Instagram Deepdive en de Instagram for Business cursus?

De 'Instagram for Business' cursus is voor ondernemers die hun eerste stappen hebben gezet op Instagram, maar graag meer willen leren over alle functionaliteiten, hoe je een aantrekkelijk profiel maakt, hoe je hashtags kan inzetten om je bereik te vergroten... Alle kennis die je nodig hebt om klanten aan te trekken via Instagram.

De 'Instagram Deepdive' cursus is er dan voor de ondernemer die al sterk aanwezig is op Instagram, goed weet wie ze wil bereiken, maar graag een versnelling hoger schakelt en ook effectief meer verkopen uit Instagram wil halen. De ondernemer die bereid is om bij te leren over adverteren en e-mailmarketing omdat zij weet dat dit haar onderneming naar het volgende niveau zal brengen.

3. Is er een ideale volgorde om de cursussen in te volgen?

Er is geen perfecte volgorde, maar ik raad wel aan om de 'Instagram for Business' cursus eerst te volgen voor je met de 'Instagram Deepdive' cursus start. Je moet eerst de basics van Instagram onder de knie hebben  vooraleer je met de 'Instagram Deepdive' cursus start.

4. Krijg ik direct toegang tot de cursussen zodra ik ze koop?

Zodra je een cursus hebt aangekocht, ontvang je een bevestigingsmail met factuur. Daarnaast krijg je automatisch een mailtje van het cursusplatform (Teachable) waarin je naar de cursus gebracht wordt. Is het de eerste keer dat je Teachable gebruikt? Dan kan je een account aanmaken door simpelweg op 'Login' te klikken en een wachtwoord te kiezen. Lukt dit niet? Geef dan je mailadres in en klik op 'Forgot Password'. Dan krijg je meteen een mailtje aan waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.

5. Moet ik zelfstandige zijn om de cursussen te kunnen volgen?

Nee, iedereen is uiteraard welkom. De cursussen zijn er voor iedereen die graag meer impact wil maken op social media en gelijkgestemden aan wil trekken. De 'Instagram Deepdive' cursus richt zich wel meer op mensen die effectief meer willen verkopen via Instagram.

marijke@studiosociaal.be 
2990 Wuustwezel |  BE 0764.501.243

 • Black Instagram Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Youtube Icoon