Instagram for Business cursus

Leer in 9 dagen hoe jij een duidelijk én aantrekkelijk Instagram profiel aanmaakt dat klanten aantrekt voor jouw onderneming

De cursus is helaas niet meer beschikbaar.

Hou mijn Instagram in de gaten voor updates omtrent (nieuwe) cursussen.

Fijne dag nog!

Liefs,

Marijke

Hoi hoi, ik ben Marijke! ​🤗

Als social media en digitale marketing coach heb ik er mijn missie van gemaakt om ondernemers de tools te geven om hun passie duidelijk online te communiceren.

Want het zijn helaas niet de meest getalenteerde ondernemers die de meeste klanten binnenhalen. Wél de ondernemers die sterk zijn in het online delen van hun passie.

Na bijna 5 jaar te hebben gewerkt als Social Media Expert en Campagnemanager bij Telenet vond ik het tijd om mijn kennis met anderen te delen. Ik startte in bijberoep in januari 2020.

Al heel snel had ik door dat dit het was wat ik wilde doen. Ondernemers met mijn kennis grote stappen laten zetten en een directe impact in hun verkopen zien.

In september 2020 besloot ik dan ook volledig zelfstandige te worden. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. De voldoening en vrijheid dat dit mij geeft, is immens. Hier word ik gelukkig van.

Veelgestelde vragen:
1. Wat is de 'Instagram Level Up cursus'?

De 'Instagram Level Up cursus' is de oude naam van de 'Instagram for Business cursus'. Verder zijn deze 2 cursussen identiek.

2. Krijg ik direct toegang tot de cursussen zodra ik ze koop?

Zodra je een cursus hebt aangekocht, ontvang je een bevestigingsmail met factuur. Daarnaast krijg je automatisch een mailtje van het cursusplatform (Teachable) waarin je naar de cursus gebracht wordt. Is het de eerste keer dat je Teachable gebruikt? Dan kan je een account aanmaken door simpelweg op 'Login' te klikken en een wachtwoord te kiezen. Lukt dit niet? Geef dan je mailadres in en klik op 'Forgot Password'. Dan krijg je meteen een mailtje aan waarmee je een nieuw wachtwoord kan kiezen.

3. Moet ik zelfstandige zijn om de cursussen te kunnen volgen?

Nee, iedereen is uiteraard welkom. De cursussen zijn er voor iedereen die graag meer impact wil maken op social media en gelijkgestemden aan wil trekken. De 'Instagram Deepdive' cursus richt zich wel meer op mensen die effectief meer willen verkopen via Instagram.