Lanceringstraject

Vervolg op de Deepdive cursus

Samen evalueren we uitgebreid jouw lanceringsplan zodat jij exact weet wat waar te vertellen om jouw verkoopsdoel te halen. 

Je hebt de Deepdive cursus gevolgd en alle opdrachten zijn vlot verlopen. Je begrijpt nu hoe je kan adverteren, email funnels kan bouwen en hoe jij je digitale kanalen kan inzetten voor je lancering.

Maar je hebt koudwatervrees. De eerste keer een lanceringsplan maken én uitvoeren is verdekke spannend. Je hebt graag dat er iemand over je schouder meekijkt en bijstuurt waar nodig.

U vraagt, wij draaien! Ik help je met alle plezier om je eerstvolgende lancering tot een succes te brengen. Zodat jij daarna vol zelfvertrouwen al je volgende lanceringen zelf tot een goed einde kan brengen.

Inhoud traject

Sessie 1: lanceringsplan overlopen (2 uur)
 • We overlopen het lanceringsplan dat jij hebt opgemaakt a.d.h.v. de Deepdive cursus. 
 • Samen zetten we de puntjes op de i.
 • Jij ontvangt na afloop je eerste taken om het plan uit te voeren.
Sessie 2 - 4: plan uitvoeren (1 uur/sessie)
 • In de volgende sessie overlopen we telkens je huiswerk. Ik stuur bij waar nodig en geef mijn feedback.
 • Daarna krijg je nieuwe opdrachten zodat je stap per stap je eigen plan uitvoert.
Sessie 5: evaluatie (1 uur)
 • Na afloop van je lancering overlopen we je resultaten. Wat ging er goed en ga je volgende keer zeker herhalen? Waar kan er nog bijgestuurd worden? 

Na dit traject...

 • Kan jij vol zelfvertrouwen helemaal zélf een lanceringsplan opstellen, uitvoeren en evalueren.

 • Weet jij hoe je in de laatste weken van je lancering kan bijsturen als je aanpak niet datgene oplevert wat je had verwacht.

 • Stel je realistische doelen voor jezelf die je ook evalueert en bijstuurt.

Praktische informatie 🧐
 
 • Tijd:
  Het volledige traject duurt ongeveer 2 maanden.

   

 • Persoonlijke begeleiding:
  Je krijgt gedurende heel het traject persoonlijke begeleiding met feedback en antwoorden op al je vragen.
   

 • Prijs:
  Er zijn 3 mogelijkheden:

  • Je volgt enkel de evaluatie van je lanceringsplan zodat je een vliegende start maakt met het uitvoeren van je lanceringsplan.
   Prijs: € 540 (excl. btw)

    

  • Je volgt het volledige traject van 2 maanden mét persoonlijke begeleiding.
   Prijs: € 1200 (excl. btw) of 3 x € 400 (excl. btw)​

    

  • Je boekt een emergency call* van 1 uur omdat je graag hebt dat ik samen met jou bepaalde knopen doorhak in je aanbod of lancering. Je vragen bezorg je mij vooraf zodat ik dit kan voorbereiden.
   Prijs: € 175 (excl. btw)


   *als ik merk dat jouw vragen een uitgebreider antwoord nodig hebben, bekijken we samen wat het best bij jouw noden en mogelijkheden past.

 

Wat klanten zeggen...

Review lanceringstraject
Testimonial lanceringstraject
2020-10-26_0004.jpg
Hoi hoi, ik ben Marijke! ​🤗

Als social media en digitale marketing coach heb ik er mijn missie van gemaakt om ondernemers de tools te geven om hun passie duidelijk online te communiceren.

Want het zijn helaas niet de meest getalenteerde ondernemers die de meeste klanten binnenhalen. Wél de ondernemers die sterk zijn in het online delen van hun passie.

Na bijna 5 jaar te hebben gewerkt als Social Media Expert en Campagnemanager bij Telenet vond ik het tijd om mijn kennis met anderen te delen. Ik startte in bijberoep in januari 2020.

Al heel snel had ik door dat dit het was wat ik wilde doen. Ondernemers met mijn kennis grote stappen laten zetten en een directe impact in hun verkopen zien.

In september 2020 besloot ik dan ook volledig zelfstandige te worden. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. De voldoening en vrijheid dat dit mij geeft, is immens. Hier word ik gelukkig van.

 

 

Veelgestelde vragen:
1. Waarom kan je dit traject enkel volgen als je de Deepdive cursus gevolgd hebt?
In dit traject is het de bedoeling dat we samen een lanceringsplan opstellen dat je onmiddellijk kan uitvoeren. Hiervoor heb je voldoende kennis van adverteren, emailmarketing, maken van strategische stories... nodig. Als je deze kennis nog niet bezig, moet je dit eerst nog leren alvorens we met een lanceringsplan kunnen starten. En dat vraag meer tijd.
Heb je deze kennis nog niet? Dan raad ik je aan om zelf aan de slag te gaan in de Deepdive cursus of het Online Business Traject 1-op-1 met mij te volgen. Aan het einde van dit traject werken we samen een lanceringsplan uit.
 
2. Wat is het verschil met de Deepdive cursus?

In de Deepdive cursus leer je alles om een succesvolle lancering te plannen: je aanbod strategisch communiceren op social media, emailmarketing inzetten, freebie opstellen, adverteren... met als laatste module het opstellen van een lanceringsplan.

In dit 1-op-1 traject brainstormen we samen om jouw lanceringsplan op te stellen. Daarbij krijg je taken van mij om dit plan uit te voeren en bij te sturen waar nodig. Ik ben jouw houvast tijdens deze lancering zodat je de volgende keer voldoende zelfvertrouwen hebt om alleen aan de slag te gaan.

3. Wat is het verschil met het Online Business Traject?

Het lanceringstraject focust enkel en alleen op het plannen, uitvoeren en evalueren van je lancering. Tijdens het Online Business Traject maken we een volledige digitale marketing strategie op maat. We bepalen je communicatiestrategie om van daaruit je digitale marketing strategie te bepalen.

We nemen al je digitale kanalen onder handen: je social media profielen, je website, emails, advertenties... Stap voor stap bekijken we hoe we elk kanaal kunnen inzetten voor jouw onderneming. Einddoel: een consistente stroom aan droomklanten en méér omzet.

4. Heb je nog vragen?
Stuur dan gerust een mailtje naar marijke@studiosociaal.be
Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.