Hoi, ik ben Marijke

Social Media Coach

Waar het ooit begon bij MSN Groups, MySpace, Noxa, Netlog en blogger is het nu op Facebook, Instagram en LinkedIn te doen. Maar het spelletje blijft hetzelfde.

Ik zeg bewust spelletje want social media moet bovenal plezant blijven. Elkaar inspireren en connecteren, dat is waar het om draait. En die connectie ga je alleen kunnen maken wanneer je oprecht je verhaal kan delen en er liefst van al nog plezier aan beleeft ook. 

 

Mijn plezier en passie voor social media marketing met jou delen, dat is mijn missie. Ik heb mij dan ook de laatste 4 jaar op en top geamuseerd als Social Expert bij Telenet. Daar leer ik nog steeds elke dag bij want dat wereldje staat niet stil. En dat vind ik zo plezant!

Maar na 4 jaar wordt het tijd dat ik mijn kennis deel. Dat we samen gaan bekijken hoe jij je verhaal en passie met plezier gaat delen op je social media kanalen. Zo kan jij social media voor jou laten werken, helpt het jou je ideale klanten te vinden en hou je meer tijd over voor wat jou het meeste energie geeft: jouw passie. Let's do this!